Η Kordex διαθέτει πλήρη  γκάμα ιδιόκτητων εργαλείων για την αδιατάραχτη κοπή, διάτρηση και θρυμματισμό σκυροδέματος καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία για τον σκοπό αυτό.

Αδιαταρακτη κοπη

Η αδιαταραχτη κοπη μπορεί να γίνει σε κάθε υλικό, σκυρόδεμα, οπλισμένο σκυρόδεμα, πέτρα, σίδερο  κλπ και σε οποιαδήποτε διάσταση. Ενδεικτικά η Kordex έχει συμμετάσχει σε έργα όπως είναι η κοπή ναυαγίου, προπέλας πλοίου και άλλων εξειδικευμένων εργασιών.

Τα εργαλεία αδιαταραχτης κοπης χρησιμοποιούνται σε όλους τους χώρους, ανά περίπτωση.  Σε κλειστούς και μη αεριζόμενους χώρους χρησιμοποιούνται υδραυλικά εργαλεία κοπής και σε ανοιχτούς και με δυσκολία πρόσβασης βενζινοκίνητα εργαλεία.

Η Kordex εκτός της κοπής του ζητούμενου σημείου, αναλαμβάνει και την θραύση του κομμένου σκυροδέματος, την συγκομιδή και απόρριψη των μπαζών που θα δημιουργήσει καθώς και τον καθαρισμό του χώρου εργασίας.

Η χρήση της συρματοκοπής επιτρέπει θεωρητικά την κοπή απεριόριστου πάχους σκυροδέματος.

Διάτρηση

Η Kordex διαθέτει ιδιόκτητα μηχανήματα διάτρησης (καροτιέρες) με δυνατότητα διάτρησης οπλισμένου σκυροδέματος με διάμετρο διάτρησης από Φ22 έως και Φ600.

Θρυμματισμός 

Η Kordex διαθέτει ιδιόκτητο βενζινοκίνητο θρυμματιστή σκυροδέματος (crusher)με δυνατότητα θραύσης έως και 30 cm οπλισμένου σκυροδέματος. Ο θρυματιστής σκυροδέματος πέραν της άμεσης καθαίρεσης του σημείου δουλεύει και με μικρότερη ένταση ήχου σε σύγκριση με τα εργαλεία αδιατάραχτης κοπής χειρός για σημεία εργασίας που τα επίπεδα θορύβου πρέπει να είναι χαμηλά.

Χωματουργικά

Η Kordex διαθέτει τα μικρότερα χωματουργικά μηχανήματα, όσον αφορά το μέγεθος και το βάρος τους, της αγοράς, καθώς επίσης και κομπρεσέρ αέρος, δίνοντας την δυνατότητα χωματουργικών εργασιών σε κάθε σημείο ακόμα και με περιορισμένη πρόσβαση για άλλα μηχανήματα.

Πόλεις στις οποίες υπάρχουν συνεργεία της Kordex για αδιαταρακτη κοπη:

Αδιαταρακτη κοπη Αθήνα
Αδιαταρακτη κοπη Θεσσαλονίκη
Αδιαταρακτη κοπη Άνδρος
Αδιαταρακτη κοπη Αλεξανδρούπολη
Αδιαταρακτη κοπη Ρόδος
Αδιαταρακτη κοπη Καλαμάτα
Αδιαταρακτη κοπη Άργος
Αδιαταρακτη κοπη Κόρινθος
Αδιαταρακτη κοπη Αίγινα
Αδιαταρακτη κοπη Πάτρα
Αδιαταρακτη κοπη Τρίκαλα

 

Λίγα λόγια για εμάς

Στην KORDEX αντιμετωπίζουμε κάθε έργο, μεγάλο ή μικρό, με τoν ίδιο απόλυτο επαγγελματισμό, ευθύνη και προσοχή.

Μόνο έτσι καταφέρνουμε να διατηρούμαστε στην κορυφή του κλάδου μας.

Επικοινωνία

Χρήστος Κορδογιάννης ΜΕΠΕ

Ειρήνης 0,19400 Κορωπί

Τηλ: 6936667398

στείλτε μας email

 

Search