Εξειδικευμένα Συνεργεία

Πολυετής Εμπειρία

Ασύγκριτη Τεχνογνωσία

Σύγχρονος Εξοπλισμός
  • DSCN0688.jpg
  • DSCN2450.jpg
  • IMG_5311.jpg
  • IMG_5434.jpg
  • IMG_5658.jpg
  • IMG_6057.jpg
  • IMG_6169.jpg
H KORDEX - Χρήστος Κορδογιάννης ΜΕΠΕ αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία εδώ και 25 χρόνια Καθαιρεσεις, Αποξηλωσεις, ΚατεδαφισειςΑδιαταρακτη Κοπη, Διατρηση και Θρυμματισμο Σκυροδεματος.

Στο πελατολόγιό μας συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ των άλλων, το Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος¨,  τα καταστήματα Γερμανός, τα καταστήματα Wind, τα καταστήματα Vodafone, μεγάλα ξενοδοχεία στην Αθήνα και τα νησιά, ιδιώτες και επιχειρήσεις που μπορούν να μας συστήσουν για την ποιότητα, την ακρίβεια και τη διαφάνεια των εργασιών μας.

Στην KORDEX αντιμετωπίζουμε κάθε νέο έργο με απόλυτη υπευθυνότητα, σοβαρότητα και πειθαρχία, αποδίδοντας πάντα το μέγιστο στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Τα εξειδικευμένα μας συνεργεία που απαρτίζονται από ανθρώπους που είναι κοντά μας πολλά χρόνια, η τεχνογνωσία μας αλλά και ο διαρκώς ανανεούμενος εξοπλισμός μας, διασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία του έργου που μας έχει ανατεθεί.

Τα δυνατά σημεία μας είναι η συνέπεια, τόσο σε χρόνους παράδοσης όσο και σε ποιότητα εργασίας, η ικανότητα εύρεσης λύσης σε δύσκολα και πέρα από τα συνηθισμένα προβλήματα που παρουσιάζονται στην δουλειά, η ικανότητα προσαρμογής στις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε έργου και η ευκολία στην συνεργασία με άλλα εξειδικευμένα συνεργεία που εργάζονται ταυτόχρονα στο έργο.

Μερικοί Μεγάλοι Πελάτες μας

Λίγα λόγια για εμάς

Στην KORDEX αντιμετωπίζουμε κάθε έργο, μεγάλο ή μικρό, με τoν ίδιο απόλυτο επαγγελματισμό, ευθύνη και προσοχή.

Μόνο έτσι καταφέρνουμε να διατηρούμαστε στην κορυφή του κλάδου μας.

Επικοινωνία

Χρήστος Κορδογιάννης ΜΕΠΕ

Ειρήνης 0,19400 Κορωπί

Τηλ: 6936667398

στείλτε μας email

 

Search