Η Kordex είναι εξειδικευμένη, με τριακονταετή εμπειρία στις καθαιρέσεις.  Σε κάθε ανακαίνιση χρειάζεται, κατά περίπτωση, η καθαίρεση του παλαιού σοβά, η καθαίρεση παλαιών τοίχων, η αφαίρεση του γεμίσματος των δαπέδων καθώς κι η αφαίρεση παλαιών δαπέδων από μάρμαρο, μωσαϊκό ή πλακάκι. Ενδεικτικά γίνονται και πλήρεις καθαιρέσεις μπάνιων, κουζινών, παταριών, κατεστραμμένων από υγρασία σημείων του σπιτιού, παλιά πέτρινα τοιχεία και τοίχοι κ.ο.κ.

Σε περιπτώσεις κατοικιών ή χώρων εργασίας, ή κοινόχρηστων ανελκυστήρων που χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια των καθαιρέσεων ή σε περιπτώσεις δαπέδων ή σημείων που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά μέτρα προστασίας αναλαμβάνονται κατά περίπτωση για την αποφυγή ζημιών και προβλημάτων στους χώρους του πελάτη ή τους κοινόχρηστους χώρους.

Όλα τα προϊόντα των καθαιρέσεων μαζεύονται σε σημείο που υποδεικνύεται από τον πελάτη ή απορρίπτονται σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες του πελάτη ή συνεργατών της εταιρείας μας. Υπάρχει και η δυνατότητα του διαχωρισμού των προϊόντων καθαίρεσης ώστε να προωθηθούν στο σύστημα διαχείρισης αποβλήτων. 

Στην τελική φάση των καθαιρέσεων όλος ο χώρος των εργασιών σκουπίζεται και καθαρίζεται ώστε να είναι έτοιμος για τα επόμενα συνεργεία της ανακαίνισης ή της ανοικοδόμησης.

Λίγα λόγια για εμάς

Στην KORDEX αντιμετωπίζουμε κάθε έργο, μεγάλο ή μικρό, με τoν ίδιο απόλυτο επαγγελματισμό, ευθύνη και προσοχή.

Μόνο έτσι καταφέρνουμε να διατηρούμαστε στην κορυφή του κλάδου μας.

Επικοινωνία

Χρήστος Κορδογιάννης ΜΕΠΕ

Ειρήνης 0,19400 Κορωπί

Τηλ: 6936667398

στείλτε μας email

 

Search